Sari la conținut


36 de ani, Targu Jiu, designer vestimentar

Silvia a fost desemnata in finala sezonului IV, “All Stars”, castigatoarea sezonului, ceea ce i-a reconfirmat titlul castigat anterior de “cea mai stilata femeie din Romania”.

Concurenta i-a cucerit total pe jurati si pe telespectatori, atat cu tinuta si momentul prezentate in ultima seara a competitiei, Gala finala,  dar si prin tinutele pe care le-a afisat de-a lungul competitiei.

Silvia este prima câştigătoare a celui mai iubit reality show de modă din România! Concurenta a performat la cel mai înalt nivel şi a reuşit de-a lungul competiţiei să dobândească aprecierile juraţilor, dar şi un număr impresionant de susţinători.

Porţile succesului au continuat să i se deschidă după terminarea show-lui!  Începând cu cel de-al doilea sezon concurenta s-a alăturat echipei “Bravo, ai stil!”, iar reportajele marca “STILvia” au făcut deliciul publicului! Nu a putut sta departe de marea sa pasiune: moda.

INIMITABLE MOI este numele unei mini capsule pe care concurenta a lansat-o chiar la “Bravo, ai stil!” Ca întotdeauna, Silvia pariază pe originalitate şi este ferm convinsă că va ajunge din nou la inimile telespectatorilor!

Silviu